Du er her:

Mandag-onsdag 10-16, torsdag-fredag 10-22
    lørdag-søndag 10-16

TORILD RØDLAND

Som kunstner er jeg opptatt av hva som skjer i verden og samfunnet omkring meg. Den største utfordringen for kloden og menneskeheten i vår tid er klimaforandringene som skjer i hele verden, pga menneskeskapte utslipp til natur og atmosfæren. Jeg er opptatt av den eksistensielle angsten og usikkerheten om hva framtiden vil bringe. Dette kommer til uttrykk i mine bilder.

Mitt kunstneriske uttrykk består av store, fritthengende malerier, og objekter, som sammen danner installasjoner.

Jeg utarbeider, og gjennomfører kunstprosjekter.

I 2011 og 2012 planla og gjennomførte jeg prosjektet Kvinner på flukt. Dette prosjektet besto av 40 tegninger, og en diktsamling,Skyggen i porten.

I 2016 utarbeidet og gjennomførte jeg prosjektet Close to nature, dette prosjektet ble vist i Galleri Arka i Vilnius, Litauen. I 2017 deltok jeg i prosjektet Greenlight-district, et klima/miljøprosjekt i Grenland. I 2017 deltok jeg i et nytt prosjekt i Vilnius, Litauen, prosjektet Romanticism without an end, sammen med kunstnere fra Litauen, Polen, og Island. De kunstprosjektene jeg arbeider med nå, er kunstprosjektet Naturens timeglass og kunstprosjektet Grenser.

Nytt fra Lørenskog kunstforening

Lørenskog Kunstforening - Festplassen 1, 1. etasje - Postboks 200 - 1471 LØRENSKOG - Tlf: 93448129 - 90685382
    Levert av WebSite AS